کار در آلمان

ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان  و انواع ویزای کار

آلمان  بعنوان یکی از کشورهای صادر کننده ویزای کار چند نوع ویزای کار صادر می کند. این کشور اروپایی جزو با ثبات ترین کشور جهان از لحاظ اقتصاد، رفاه اجتماعی، آزادی اجتماعی، صنعت، آموزش و بهداشت اجتماعی است.

همچنین آلمان با توجه به سیاست های کلان کشوری و نمودار رشد جمعیت جزو کشورهای است که درصدد فراهم نمودن شرایط آسان برای جذب نیروی کار و افراد متخصص می باشد و ویزای کار آلمان یا ویزای بلوکارت جزئی از این برنامه می باشد.

در ادامه سعی خواهیم کرد ضمن پاسخ به سوالات کاربران در خصوص ویزای کار آلمان اطلاعات مفیدی ارائه نماییم در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی کارشناسان آریو اپلای در خدمت شما هستند.

درباره ویزای کار در  آلمان 

ویزای کار در آلمان یا ویزای Blue Card آلمان به متخصصین  و استادکاران رشته های مورد نیاز دولت آلمان اعطا می شود تا بتوانند در زمینه تخصصی خود در آلمان مشغول به کار شوند.

سیاستی که دولت آلمان برای مقابله با رشد منفی جمعیت کشور آلمان و برطرف کردن نیاز بازار کار کشور آلمان اتخاذ شده تا، امکان اشتغال و کار در آلمان را برای متخصصینی که از سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه ای در کشور خود برخوردارند فراهم نماید.

[irp posts=”5970″ name=”ویزای کار چیست؟”]

شرایط مورد نیاز ویزای کار در  آلمان

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد و همچنین اگر مدرک زبان آلمانی دارید، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید. داشتن تسلط به زبان آلمانی جزو الزامات ویزای کار می باشد و در پاره ای از موارد تسلط به زبان انگلیسی هم امتیاز محسوب می شود.

در صورت آشنایی متوسط و توانایی مکالمه به زبان آلمانی و حتی انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد، اما شانس شما کمتر خواهد بود.

مراحل دریافت ویزای کار در  آلمان 

 شما باید قرارداد کاری به عبارتی Job Offer از یک شرکت آلمانی یا کارفرمای آلمانی داشته باشند. پس از دریافت Job Offer، می توانید در زمان مقرر ضمن مراجعه حضوری به سفارت مدارک از شما تحویل گرفته و با شما مصاحبه انجام می شود. پس از بررسی پرونده، یک الی دو ماه بعد با شما تماس گرفته می شود.

 در صورت موافقت با درخواست متقاضی ویزای کار آلمان، طی زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت مراجعه می کنید و پاسپورت خود را تحویل داده تا طی دو تا سه هفته بعد ویزای شما صادر شود.

ویژگیهایی شغلی جهت دریافت ویزای کار آلمان

درآمد ناخالص ذکر شده در قرارداد متقاضی ویزای کار آلمان باید حداقل سالانه ۵۱٫۰۰۰ یورو (ماهانه ۴۲۵۰ یورو) باشد و همچنین شغل ذکر شده در قرارداد باید جز لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۲۱-۲۰۲۰ باشد.

دعوتنامه کار آلمان Job Offer

یک رزومه خوب به زبان آلمانی تهیه کنید. برای این کار الزاماً نیاز نیست به زبان آلمانی تسلط داشته باشید. تنها کافی است رزومه خود را به فارسی تهیه نمایید؛ بقیه کار را به ما بسپارید. در نوشتن روزمه دقت زیادی به خرج بدهید. به سوابق شغلی، سوابق تحصیلی، فهرست مهارت ها و هر نکته ای که بتواند جایگاه شما را به عنوان نیروی کار بالا ببرد اشاره کنید.

با توجه به بین المللی بودن زبان انگلیسی در کنار فرصت های شغلی معمول، به دنبال مشاغلی بگردید که به تسلط زبان انگلیسی نیاز دارند. اکثر مردم آلمان تنها به زبان مادری صحبت می کنند.

در بخشی از روزمه خود دلیل علاقه به اشتغال در آلمان را ذکر کنید. اگر کارفرمایان مطمئن شوند شما نیروی کار موقت نخواهید بود، کار برای شما به مراتب راحت تر خواهد شد.

مدت اعتبار ویزای کار در  آلمان 

 این ویزا معمولا برای ۴ سال صادر می شود. البته در صورتی که طول زمان قرار داد منعقد شده کمتر از ۴ سال باشد از مدت ویزای شما نیز به همان اندازه  کاسته خواهد شد.

با داشتن ویزای کار آلمان می توان اعضا خانواده خود را نیز به همراه خود وارد کشور آلمان کنید. تمامی اعضای تحت تکفل شما  (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز از ابتدا  ویزا تعلق می گیرد و می توانند به همراه شما به زندگی در آلمان بپردازند.

حق کار  و برخورداری از تحصیل برای همراهان

اعضای خانواده شما مجاز به کار و اشتغال در آلمان هستند و داشتن مدرک زبان و یا حتی آشنایی با زبان الزامی نیست. همچنین فرزندان شما می توانند در آلمان به رایگان تحصیل کنند.

دریافت اقامت دائم آلمان

متقاضی موفق ویزای کار آلمان پس از ۳۳ ماه اشتغال و زندگی در آلمان می توانید در خواست اخذ اقامت آلمان بدهید و چنانچه مدرک زبان B1  داشته باشید این مدت به ۲۱ ماه کاهش می یابد.

[irp posts=”5001″ name=”مهاجرت به آلمان”]

مزایای ویزا کار آلمان

  • مدت زمان نسباتاً کوتاه انجام پروسه
  • امکان داشتن شغل مناسب در یکی از بهترین کشورهای دنیا
  • هزینه نه چندان زیاد
  • امکان تبدیل این ویزا به اقامت اروپا
  • امکان به همراه بردن خانواده به آلمان
  • امکان اشتغال اعضای خانواده در آلمان
  • محدودیت ها ویزا کار آلمان
  • عدم تضمین دریافت این نوع ویزا از سفارت آلمان بدون داشتن وکیل
  • صرف زمان قابل توجه تا تبدیل به اقامت (۲۱ تا ۳۳ ماه زمان تا امکان درخواست اقامت لازم است)
  • عدم امکان تحصیل برای دارندگان این ویزا

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای کار در  آلمان 

 کل پروسه برای ایرانیان عزیز معمولا بین ۱۴ تا ۲۰ ماه طول می کشد بدون توجه به توانایی متقاضی و رزومه، بر حسب تجربه این زمان برای تمام پروندها اعمال می شود. البته این زمان بر حسب عوامل مختلفی متغییر است.

برای مهاجرت آلمان از طریق ویزای کار آلمان، ارائه مدرک زبان الزامی است.

مدارک لازم برای ویزا کار در  آلمان

  1. فرم درخواست ویزا
  2. عکس پرسنلی متقاضی
  3. مدارک هویتی (کارت ملی و شناسنامه) به همراه پاسپورت
  4. مدارک قرارداد کار ( با توجه به نوع ویزای کار)
  5. مدارک تحصیلی
  6. تاییدیه مدارک تحصیلی 
  7. رزومه کامل
  8. انگیزه نامه (sop)
  9. مدرک زبان آلمانی (حداقل B1)
  10. بیمه درمانی شامل ۹۰ روز اعتبار

ترجمه رسمی تمام مدارک الزامی است.

داشتن بیمه نامه مذکور در ابتدا لازم نمی باشد و صرفا پس از موافقت با ویزا و در زمان مراجعه برای اخذ ویزا لازم است.

تفاوت ویزای کار در  آلمان با ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER)

با داشتن ویزای JOB SEEKER که گاهی با نام ویزای کارجویان آلمان نیز شناخته می شود متقاضی ظرف مدت ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا در آلمان به دنبال شغل مناسب بگردید. اگر در این مدت موفق بشوید با کارفرمایی به توافق برسید و با وی قرارداد کاری ببندید، می توانید ویزای خود را به ویزای کار آلمان تبدیل نمایید. پست کاریابی در آلمان اطلاعات مفیدی به شما میدهد.

مشاغل مورد نیاز آلمان

مهندسی خودرو و فلزات

مهندسی مکانیک

مهندسی مکاترونیک، انرژی و الکترونیک

تحقیقات فنی و توسعه علم و دانش

مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار

مهندسی فناوری اطلاعات

بهداشت، درمان و مراقبت

مهندسی جوش

مکانیک ساخت و ساز

مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی

تکنولوژی ماشین های الکتریکی

مهندسی برق

مهندسی ساختمان

متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت

مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان

مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع

مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا

مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری

برنامه نویسی

لوکومتیورانی

پرستاری

ارتوپدی

توانبخشی

شنوایی شناسی

مهندسی الکترونیک

تکنولوژیست صنعت

مدرس اتوماسیون صنعتی

مهندسی اتوماسیون صنعتی

رباتیک

الکترونیک با گرایش انرژی و ساختمان

الکترونیک با گرایش سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت

الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو

الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع

برق صنعتی

برق صنعتی با گرایش مهندسی صنایع

مهندسی برق

فرایند مدیریت در برق

سنگ تراشی

ردیابی خودرو

مهندس تجهیزات بهداشتی

پرستاری

پیمایش به بالا